2012. február 6., hétfő

Újdonságok

Mivel többen is arra szavaztatok, hogy a blogon ezentúl a Feral Heart-ról is szó essen, így készítettem egy új fejlécet, és egy kicsit új hátteret is :)))
Mostanában nemigen tudtam szerkeszteni a blogot, és új bejegyzéseket írni, mert sajnos elég elfoglalt voltam, de ígérem, mostantól sűrűbben lesznek új bejegyzések :D
Nemsokára írok majd a Feral Heart-ról pár szót, leírom ezalatt a rövid idő alatt szerzett tapasztalataimat róla, továbbá a Fly Like a Bird 3 multiplayer, online játékról is szó esik majd.
A másik ötlet, hogy készítek majd egy farkasos névnaptárat. Még nem tudom, hogy pontosan milyen lesz, de remélem jól sikerül majd :D Arra gondoltam, hogy majd e-mailben, vagy chatben mindenki megírhatná a saját karaktere nevét (akár Wolf Quest-es, akár Feral Heart-os), és hogy melyik napot szeretné a névnapjának. A naptár természetesen kikerül majd a blogra :)
Kezdetnek ennyi, ha van valami ötletetek, hogy mit lehetne még kirakni a blogra, illetve miről lehetne még írni, azt akkor nyugodtan írjátok meg a chatben.
IsisW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése