2012. május 19., szombat

Költözünk!

Az utolsó bejegyzés ezen a blogon :)
Ezennel szeretném bejelenteni, hogy a blog átköltözik a gportálra.

Oka:
- jobb menürendszer
- nagyobb tárhely
- többfajta modul
- többfajta sablon

Hogy hova költözünk? Az új oldal URL címét holnap (azaz 2012. május 20-án, vasárnap) 15:00-kor fogom megosztani a chat-en. :)

Ami megmarad: ami itt fent volt, az ott is fent lesz (kivéve persze a blogbejegyzéseket). A társoldalak ugyanúgy felkerülnek, a chat is ugyanaz marad. Egyedül Soul, az oldal őrangyala marad majd itt, és vigyázz továbbra is az erre tévedőkre, és megmutatja nekik az utat az új oldal felé.

Ami változik: az oldalon a Wolf Quest és Feral Heart mellett a természet is nagyobb szerepet kap. Továbbá kibővülünk fórummal, az oldalra regisztrálni is lehet majd, és később versenyekre is sor kerül.

Már egy ideje dolgozom az új oldalon, a tartalom innen oda költöztetésén, és lehet, hogy kezdetben még nem fogtok ott annyi újdonságot találni, de idővel  természetesen bővülni fog.

És most egy kicsit a múltról is... Ez a blog már 2011 novembere óta üzemel, ami igaz nem olyan sok idő, mert vannak már több éves oldalak is, de számomra mégis az. Régebben is foglalkoztam oldalak szerkesztésével, de azoktól hamar elment a kedvem. Azonban ezen még mindig olyan örömmel munkálkodok, olyan lelkesedéssel, mint a kezdetekor. Talán azért van ez, mert úgy érzem, hogy sok embert érdekel, sok ember kíváncsi a dolgokra, amiket hozok, és ez jó érzéssel tölt el. Szóval köszönöm nektek a támogatást, hogy ezalatt a néhány hónap alatt végigkísértétek az oldalt, és ezzel erőt adtatok a folytatásához :)) Remélem, hogy majd az új oldal is elnyeri a tetszéseteket!
Most pedig viszlát...Majd ott találkozunk :D

Szerkesztő: 
                    Isis Wolf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése